Energiek in buispostsystemen!

Laatste nieuws

In 2014 bestaat Van der Arend Installaties B.V. precies 25 jaar. Een mijlpaal waar wij erg trots op zijn!

Op vrijdag 10 oktober jl. hadden wij voor onze genodigden een receptie georganiseerd ter gelegenheid van dit 25 jarig jubileum.

buispostsystemen buispostsystemen buispostsystemen

BMW en Mini Amsterdam heeft prachtige showrooms met veel ruimte en licht, verassende vormen, materialen en doorkijkjes, met alle faciliteiten die u maar kunt bedenken.

BMW en Mini Amsterdam

In een capsule met ligstoelen, in een zeer hoog tempo langs de Amerikaanse kust razen. Lees meer over deze spectaculaire en bijzondere toepassing van buispost in het Algemeen Dagblad van 14 augustus 2013.

Mensen vervoeren met Buispost

In juni 2013 heeft Van der Arend het buispostsysteem bij Schneider Electric Logistic Center te Helmond opgeleverd met in totaal 11 stations verdeeld over twee systeemlijnen en een totale lengte van bijna 800 meter transportbuis.

Nieuw buispostsysteem bij Schneider Electric Nieuw buispostsysteem bij Schneider Electric

Valveco te Barendrecht opereert wereldwijd en is toonaangevend als het gaat om het leveren van appendages, flenzen, technische onderdelen en revisie service voor de scheepvaart en industrie.

Valveco heeft Buispoststeem uitgebreid

Van der Arend heeft half april het buispostsysteem bij Media Markt in Assen opgeleverd. Op woensdag 24 april 2013 is de nieuwe winkel feestelijk geopend. Bij elke kassa is een buispoststation geïnstalleerd voor het afvoeren (afromen) van contant geld vanaf de kassa's naar het kassakantoor.

Buispost bij Media Markt opgeleverd

Van der Arend met buispostsystemen op RTL-7 in Ondernemend Nederland op zondagochtend 3 februari 2013. Deze week in aflevering 20 is het thema Logistiek en Distributie, tijd 9:55-10:25 uur.

Wij hebben dit item opgenomen bij Mepavex Logistics in Bergen op Zoom, in Nederland onze grootste buispostklant met 64 stations en twee overzetcentrales.

Van der Arend op TV bij RTL-7

Pages